Тримата, участвали във видео, в което момче е вързано на

...
Тримата, участвали във видео, в което момче е вързано на
Коментари Харесай

Tримата, водили човек като куче в Пловдив, са задържани за 72 часа

Тримата, взели участие във видео, в което момче е вързано на каишка и третирано като куче в пловдивски мол, са арестувани за 72 часа. Това заяви прокуратурата в Пловдив. Двама са били арестувани вчера в града, а третият е отказал да се яви непринудено, разгласен е за общонационално търсене и е арестуван в София

 

Сред причинителите, които са упрекнати в безчинство, са Тодор Огнянов, Петко Караилиев и Емили Йорданова. Първите двама са известни в обществените мрежи с прякорите си Куката и Чеченеца, а Йорданова беше снимана през май 2022 година да се движи с тротинетка с висока скорост на околовръстното шосе на София.

 

Наблюдаващият прокурор Веско Ириков заяви, че са събрани задоволително доказателства, от които може да се направи извод, че трима с букви Т.Ч., П.К., Д.Й. са направили непристойни дейности, отличаващи се с извънреден цинизъм. Според Наказателния кодекс те се третират като безчинство, за което се планува отнемане от независимост до 5 години. Първите двама към този момент са били осъждани.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР