Тримата специални гости от миналия сезон в риалитито Фермата“ –

...
Тримата специални гости от миналия сезон в риалитито Фермата“ –
Коментари Харесай

Владо Николов спаси жена във „Фермата“


Тримата специфични посетители от предишния сезон в риалитито „ Фермата “ – волейболната звезда Владо Николов, спечелилият Яни Андреев и устатият бежанец Иван Гинчев, завършиха със задачата, с която влязоха в шоуто през последната седмица – да изберат един от новите фермери, който, съгласно тях има най-вече качества, и да му дадат талисман, с който да се избави от елиминационен дуел малко преди огромния край.

Тримата мъжаги използваха времето си в стопанството, с цел да опознаят всеки един от участниците и по този метод да бъдат справедливи в избора си. Малко преди да изоставен „ Фермата “ Владо, Яни и Гинчев, дружно с водещия Иван, събраха всички в лятната кухня, с цел да разгласят крайното си решение.

Яни показа, че след доста размишления тримата са стигнали до избора на четирима играчи – Дидо, Роман, Жоро и Александра. Владо Николов даде да се разбере, че от тях първи е изнемощял Георги, защото той самичък му признал, че е употребявал успеха си в първия двубой, с цел да всее боязън измежду останалите и те да не го избират за битки на арената. Това, съгласно Владо, не е редно, тъй като на финала би трябвало да вземат участие тези, които имат най-малко няколко надпревари зад тила си.

Гинчев пък не скри симпатиите си към Александра заради желанието й да живее на село. Той съобщи, че поддържа и музиканта Дидо, който нито един път от нищо не се е оплакал. Що се отнася до Роман, Иван Гинчев го дефинира като номер 1, тъй като приличал на самия него.

След сериозна полемика сред тримата гост-звезди, в последна сметка изборът им се спря върху Александра и тя получи амулета, който да я опази от двубой. Според Ваня Стамболова обаче имунитетът й е бил даден по благосклонности, а не по заслуги, останалите фермери също не бяха изключително въодушевени от решението.

След като споделиха тежката си дума, Владо, Яни и Гинчев се разделиха с участниците, които ги изпратиха с овации.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР