Тримата служители на реда имат неадекватно поведение, нервни са, с

...
Тримата служители на реда имат неадекватно поведение, нервни са, с
Коментари Харесай

Шофьор към 112: Глобиха ме трима полицаи със зачервени очи!

„ Тримата чиновници на реда имат несъответстващо държание, нервни са, с ясно изразени зачервени лица, зачервени очи, имат неспокойно дишане. Движенията им са некоординирани, бъркат словореда на изреченията си. Предполагам, че може да са пияни или дрогирани “.

Този сигнал подава на Районния център 112 в Кърджали екскурзиант на Пампорово. Малко преди този момент автомобилът на мъжа бил спрян за инспекция, а лидерът санкциониран от служителите на реда.

След сигнала, тримата униформени мигновено са извикани в Участъка на полицията в Пампорово, където им са направени проби за опиати и алкохол в режим на видеозаснемане. Пробите обаче са негативни, съобщи Rodopi24. Поради този факт шефът на Районното в Чепеларе наложил поради подправения сигнал санкция в размер на 200 лв. на мъжа.

„ Притесних се за живота си и този на другите жители поради държанието на служителите на реда, въпреки всичко имат огнестрелни оръжия. Не съм нарушил закона, а изпълних гражданския си дълг към обществото “, оправдал се екскурзиантът от вътрешността на страната.

Санкцията бе анулирана от съда в Чепеларе заради обстоятелството, че в наказателното разпореждане липсва цялостното, тъкмо и ясно изложение на нарушаването, както и дата и място на осъществяването му.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР