Тримата общински съветници от “Възраждане в град Кюстендил ще вземат

...
Тримата общински съветници от “Възраждане в град Кюстендил ще вземат
Коментари Харесай

Мира Миркова: Ще приложим всички знания и умения, за да бъдем най-полезни и ефективни в Общински съвет Кюстендил

Тримата общински съветници от “Възраждане ” в град Кюстендил ще вземат присъединяване в седем от десетте непрекъснати комисии в града. Денис Шляпарски ще бъде член на Комисия по бюджет, локални налози и такси и Комисия по икономически действия, общинска благосъстоятелност и приватизация. Цветомира Маринова в Комисия по Закон за устройство на територията, инфраструктура и естествени запаси и Комисия по интернационално съдействие, районно развиване и проблемите на дребните обитаеми места.

Мира Миркова, която е ръководител на групата на “Възраждане ” в Общински съвет Кюстендил взе участие в три непрекъснати комисии - Комисия по публичен ред, сигурност на придвижването и гражданска отбрана, на която е ръководител, в Комисия за определяне на спор на ползи по закона за противопоставяне на корупцията ЗПК и в Комисия по опазване на здравето, обществени действия и жилищна политика.

Както са заявявали неведнъж, общинските съветници от “Възраждане ” встъпват в длъжността си с ясната настройка и воля да са образец за висок морал в локалното ръководство и да се управляват, единствено и само от това, което би било позитивно за град Кюстендил и неговите жители.

“Ще използван всичките си познания и умения и ще научим всичко това, с което до момента не сме се сблъсквали, с цел да бъдем допустимо най-полезни и ефикасни. Нямаме желание да пречим на нито една, добра за града ни самодейност, само че няма и да си замълчим, при най-малкото подозрение за нередности. Все още сме първоначално и следва да забележим обещаното развиване на града от актуалната власт ”, съобщи Мира Миркова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР