Тримата мъже, които ограбиха 74-годишен мъж в пловдивското село Триводици,

...
Тримата мъже, които ограбиха 74-годишен мъж в пловдивското село Триводици,
Коментари Харесай

Белезници за тримата, унижили пенсионер край Пловдив

Тримата мъже, които ограбиха 74-годишен мъж в пловдивското село Триводици, бяха доведени под защита в Пловдивския областен съд, съобщи Plovdiv24.bg.

Магистратите ще решат дали да ги оставят в ареста. 34-годишният Николай Михайлов, който е осъждан 3 пъти до момента, Митко Демиров, на 46 година, и Данко Спасов, на 24 година

Установено е, че към 23,00 часа тримата влезнали в двора на къщата на потърпевшия. Той се събудил от шума и излязъл на открито. Щом го видели, тримата поискали пари. Той им отвърнал, че няма, а те почнали да му нанасят удари по тялото.

Мъжът се развикал за помощ. В това време тримата лишили от двора на къщата към 170 метра меден кабел и други движимости и избягали. След подадения сигнал са били извършени незабавни оперативно-издирвателни дейности и причинителите на грабежа са открити от полицията.

Тримата обвинени са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на тях.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР