Тримата големи от Мастършеф“ отново ще готвят заедно, само че

...
Тримата големи от Мастършеф“ отново ще готвят заедно, само че
Коментари Харесай

Титаните от Мастършеф се събират

Тримата огромни от „ Мастършеф “ още веднъж ще готвят дружно, единствено че не в bTV, а при съперниците от Нова телевизия. Андре Токев и Петър Михалчев отиват в „ Хелс Китчън “ при сътрудника си Виктор Ангелов. Това намекнаха самите началник готвами с обща фотография, която разпространиха в обществените мрежи. Тя е съпроводена с иконки на камера и клапа, от което излиза наяве, че тримата са на фотоси – най-вероятно за „ Кухнята на пъкъла “. Снимката на готвачите провокира голямо неспокойствие измежду почитателите на кулинарните формати. Тройката се събра през 2015-а за първия сезон на „ Мастършеф “, само че се разпадна три години по-късно, когато началник Ангелов се реалокира в Нова. bTV го размени първо със симпатичния италианец Лео Бианки, а след това с шармантната Силвена Роу.

Но без значение че и двамата имат поддръжници, почитателите на кулинарните формати по този начин и не прежалиха тримата титани от първите сезони на „ Мастършеф “. Самите готвачи не крият, че са останали близки и след напускането на Ангелов, а Петър Михалчев в изявление за " Уикенд " показа, че за него това е най-хубавото жури в сходен формат. Както наподобява, тройката се събира, въпреки и в друго предаване. Общата фотография на кулинарните звезди бе пусната в обществените мрежи от Михалчев, който я разяснява сбито – единствено с думата „ Изненада “. Феновете незабавно схванаха, че се готви огромен рейтингов удар.

Известно е, че началник Ангелов остава в Нова за идния сезон, защото малкия екран към този момент популяризира предаването с негово присъединяване. Най-вероятно сътрудниците му Токев и Михалчев ще бъдат негови посетители в риалитито. Другият вид е тримата да вземат участие в друга стратегия или във филм, само че това е по-слабо евентуално. Дни преди фотографията майсторът на сушито се появи и в ресторанта на Ангелов, снимайки се с готвачите, които работят там. Така и не стана ясно какво прави в тази кухня. В същото време от бТВ от дълго време оповестиха, че приготвят нов сезон на „ Мастършеф “, като оповестиха и кастинги за участниците. Но към момента не е ясно кой ще влезе в новото жури. След тръгването на Михалчев и изгонването на Токев, стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР