Тримата български граждани, които бяха задържани на граничен пункт Деве

...
Тримата български граждани, които бяха задържани на граничен пункт Деве
Коментари Харесай

300 евро глоба и забрана за влизане получиха задържаните трима българи на Деве баир

Тримата български жители, които бяха арестувани на граничен пункт " Деве хълм " на границата със Северна Македония, са експулсирани от страната и имат възбрана за влизане за период от 3 години, заяви в. " Вечер ".

Съдът в Крива паланка е постановил и тримата да платят по 300 евро санкция за нарушение на публичния ред и успокоение.

Българските жители Г.З. (35) A.H. (50) и Р.Х. (54 г.), както оповестиха от македонското вътрешно ведомство, бяха арестувани към 12.45 ч. в събота, защото са се държали безочливо и несъответстващо. Първо вербално с най-унизителни думи , а по-късно са се пробвали да атакуван физически служителите на реда, изпълняващи служебните си отговорности.

Сред арестуваните е Ангел Георгиев - народен представител от " Възраждане " в 47-ия и 48-ия парламент.
 Външно към РСМ: Думите се разминават с делата
Външно към РСМ: Думите се разминават с делата

Има принуждение от граничари, арестуваните българи ще бъдат съдени по бърза процедура

Той твърди, че е бил обичай от полицията, като за това оповестиха и медии от България, отбелязва " Макфакс ". От видеото, публикувано в обществената мрежа, се вижда единствено по какъв начин е задържан , тъй като не е извършил заповедта на чиновниците, които са го помолили да не записва, и по какъв начин се оплаква за какво е задържан и да не го удрят, написа " Макфакс ".

На " Деве хълм ", на границата с България, бяха въведени засилени полицейски ограничения, заради декларирано идване на проведена група български жители за посещаване на гроба на Гоце Делчев, за отбелязване на 151 годишнина от рождението му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР