Тримата арестувани заради екшъна в хитово нощно заведение в Бургас

...
Тримата арестувани заради екшъна в хитово нощно заведение в Бургас
Коментари Харесай

Идат съдбоносни часове за батките, спретнали кървавия масов бой в бургаска плажна дискотека

Тримата задържани поради екшъна в хитово нощно заведение в Бургас – Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото и Димитър Колев ще бъдат конвоирани след минути от следствения арест в Районния съд в Бургас, където ще се гледат ограниченията им за неотклонение.

Прокуратурата ги желае за непрекъснато в ареста, до момента в който отбраната ще пледира за по-леки ограничения. Тежката дума дали да излязат на независимост ще има Петя Георгиева, съобщи Флагман.бг.

Нова версия за мелето на батките в плажен бар в Бургас, забъркани са и девойки

Дали обаче арбитър Петя Георгиева ще допусне публицисти до правосъдната зала е мъчно да се предвижда. До този миг Георгиева предпочиташе да води съвещанията си на закрито, без да има такова искане нито от прокуратурата, нито от отбраната.

В четвъртък магистратът отхвърли да допусне медиите до мярката за неотклонение на четири лица, задържани за каналджийство. До ден сегашен по този начин и не стана ясно дали те са пуснати на независимост, или остават в ареста. Дали през днешния ден няма да се повтори същият сюжет?

Касапница в дискотека: Ето по какъв начин Карчо и приятелите му от ММА бандата смляха от пердах за секунди друга компания (ВИДЕО)

Арестуваните са лица с висока социална заплаха, сложили черно леке върху Бургас, сътворявайки невиждания гангстерски пердах в плажната дискотека.

И Карчо, и Белото и Димитър Колев са остарели познайници на органите на реда. Карчо напълно неотдавна излезе на независимост след изтърпяването на смешна присъда за водач на Организирана незаконна група (ОПГ), разпространявала опиати. Няколко месеца на независимост му бяха задоволителни, с цел да покаже, че пандизът не е оказал нужната предварителна защита. Карчо е апетитен за подбудител на всеобщото сборичкване, а Белото и Димитър Колев за дейни участници.

Издирва се още един от „ героите” - Петър Попчев, който също взема ефективно присъединяване в екшъна. Той е подсъдими за ликвидиране, само че присъда към момента няма.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР