Тримата – Борисов, Каракачанов и Симеонов не признават протестите, няма

...
Тримата – Борисов, Каракачанов и Симеонов не признават протестите, няма
Коментари Харесай

Не е коалиция - коалиционна мафия е

Тримата – Борисов, Каракачанов и Симеонов не признават митингите, няма да подават оставка. Били още по-сплотени и решени да ръководят. Били най-опитните, най-умните, най-загрижените за страната. Ние, недоволните сме съмнителни протестиращи, ненавиждаме родината, платени сме и желаеме да съсипем стопанската система. Стана ли ви ясно? Нямало опция на тези тримата.
„ Като виждам лицата от митинга, познавам ги всичките… Те не могат да създадат нищо, да управляват… Държавата ще катастрофира с тях “. Думи на главатаря. И отиде още по-далеч: Мафията желае страната, - отсече. Ама по какъв начин я желае, вие я имате цялата страна!

Борисов даде обещание ремонт на кабинета. Министърът в оставка Горанов да отпусне стотина милиона – ремонтите стрват пари.

Все отново има смяна в мозъчната активност на тримата, колкото и да е нищожна. Вече трансферират Пеевски на президента и Христо Иванов. Борисов към този момент назовава Пеевски Шиши. Много революционно. Повярвахме му на мига. А Шиши се киска на играта на сътрудниците – от неговата театрална школа са.

Ако не подкрепяш мафията, значи си мафиот. Това ни споделиха през днешния ден тези трима. Български принос в историята на международната мафия.

Тези желаят още да крадат. И второ: Като знаят какви са ги правили, се сещат какво правосъдно бъдеще ги чака. Затова не престават да ни ръководят.

И напълно съществено: Това решение на ръководещите ще реализира единствено едно – ескалация на митингите. Терористичните актове на отрядите на Каратиста, персонален другар на властта, ще се множат.

Има скрит план – мафиотско ръководство против своя народ. Гешев, не се крий под каскета…

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР