Трима затворници, които са избягали от затвора, са обвинени в

...
Трима затворници, които са избягали от затвора, са обвинени в
Коментари Харесай

Трима избягали затворници са обвинени в убийство, след като двойка е била отвлечена по време на плаване в Карибите

Трима пандизчии, които са избягали от пандиза, са упрекнати в ликвидиране след изчезнала двойка от Съединени американски щати, чиято лодка е била отвлечена по време на корабоплаване в Карибите.

Рон Мичъл, 30-годишен моряк; Атиба Станислав, 25-годишен фермер; и Тревън Робъртсън, 23-годишен незает мъж, бяха упрекнати в смъртоносно ликвидиране, бягство от законно задържане, кражба с кражба, обир и похищение. Stanislaus също беше упрекнат в едно обвиняване в обезчестяване, съгласно изказване на кралските полицейски сили на Гренада.

Те бяха упрекнати в бягство от полицейска килия на 18 февруари и похищение на катамаран, благосъстоятелност на Ралф Хенри и Кати Брандел, до момента в който бяха на борда. Властите споделиха, че считат, че двойката е била изхвърлена зад борда, до момента в който обвинените са плавали до близкия Сейнт Винсент, където са били задържани на 21 февруари.

Тримата мъже се явиха в съда в четвъртък и им беше подредено да бъдат арестувани в Ричмънд Хил затвор до тяхното чуване в края на март.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР