Трима загинали и над 10 пострадали при катастрофи в страната

...
Трима загинали и над 10 пострадали при катастрофи в страната
Коментари Харесай

Катастрофи отнеха живота на трима души за ден

Трима починали и над 10 потърпевши при произшествия в страната в понеделник. Сре д жертвите са мъж и жена , в чиято кола се врязал ТИР с латвийска регистрация. Камионът минал през мантинелата в насрещното и блъснал автомобил с бургаска регистрация на автомагистрала " Тракия " край Пловдив.
 

Около 7 часа тази заран аварирали рейс и кола край Враца . В случая потърпевши девет души. Автобусът изпълнявал постоянна линия и пътувал от село Лиляче към града. От Община Враца оповестиха, че в злополуката няма починали и тежко потърпевши хора . Причината за случая към момента не е ясна.
 злополука рейс

Около 11 часа 45-годишен мъж умрял при злополука на автомагистрала „ Хемус ” в Шуменско . Шофьор на автомобил подхванал изпреварване на друга кола. Поради неспазване на отдалеченост го блъснал откъм гърба , след което се блъснал в мантинелата и се преобърнал на пътя. Водачът на автомобила, провокирал злополуката, е ранен, а неговият сателит умрял в болничното заведение, откакто при случая получил гръдна контузия.
 

  Малко преди 14 часа ТИР с латвийска регистрация се врязал в автомобил , в който двама души починаха на място. Инцидентът станал на 122-я километър на автомагистрала „ Тракия ”. Камионът минал през мантинелата в насрещното и помел колата с бургаска регистрация. Водачът на ТИР-а също е потърпевш и е откаран в болница. 
 
Преди пет дни в региона на третия километър на автомагистрала „ Тракия ” пострадаха 13 души, откакто турски ТИР изблъска рейс на столичния градски превоз в канавката. На 13 април на автомагистрала " Тракия " в региона на Вакарел починаха 6 души, а  други 22-ма бяха ранени и откарани в болница. Тогава автомобил удари странично рейс на „ Юнион Ивкони ” и го избута в канавката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР