Трима варненци са арестувани във вторник от полицаи във Велико

...
Трима варненци са арестувани във вторник от полицаи във Велико
Коментари Харесай

Трима арестувани за екшън на паркинга пред „Макдоналдс“ в Търново

Трима варненци са задържани във вторник от служители на реда във Велико Търново поради екшън и закани за паркоместа край заведение на „ Макдоналдс “ в остарялата столица. поради пост в групата „ Дивотия до шия “, където от безхаберие след сигнал на незабавния телефон се жалва Иво Мирчев.

При хайка на автомагистралата е бил спрян мерцедес на варнененец, прочут като Сакъза. Заедно с него били закопчани и двамата му охранители. Тримата са арестувани за 24 часа поради отправени закани против мъжа, който е подал сигнал против тях на 23 април.

Дежурният в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи пък, който би трябвало да предава известията от незабавния тел.112 решил, че позвъняването за скандал на паркинга не е значимо. Според неофициална информация служителят на реда е отхвърлен и пратен на улицата като пеши патрул, а против него е почнало дисциплинарно произвеждане.

Така поради неналичието на известие за абсурда търновската полиция не се е намесила в понеделник, а засегнатият Иво Мирчев е потърсил публичност в обществените мрежи и направил клип по какъв начин варненци не му дават да паркира на празния паркинг и го плашат със разпра.

На път за София той се отбил до заведението за бързо хранене в остарялата столица. Не можел да паркира поради два първокласни автомобила, спрели напречно и заели няколко от свободните паркоместа. Охранителите реагирали остро на молбата да реалокират една от колите, а мъжът подал сигнал на телефон 112. Екип на полицията обаче по този начин и не дошъл. По-късно органите на реда открили чия благосъстоятелност са лимузините с варненска регистрация, а през вчерашния ден Сакъза и хората му са задържани. За мъжа с любопитния прякор имало данни, че е в бизнеса с автокражби.

„ Неколкократно ме заплашиха с физическа разпра за това, че аз върших фотоси на това, което се случваше. Първата беше, когато помолих да паркирам колата си. Но не опасността е значима, а това, че явно има възобновление на мутрите и като жители поносим нещо сходно да се случва. Очаквам Министерство на вътрешните работи да види кои са тези хора, които могат да си разрешат на обществено място да се държат толкоз надменно. Институциите демонстрират, че не работят. Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите да създадат инспекции ”, прикани Иво Мирчев в обществените мрежи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР