Трима тийнейджъри и един мъж са осъдени на 82 години

...
Трима тийнейджъри и един мъж са осъдени на 82 години
Коментари Харесай

Баща намушкан до смърт пред KFC, докато трима тийнейджъри и мъжът, който крещеше „всички, убийте го“, са вкарани в затвора

Трима младежи и един мъж са наказани на 82 години затвор, откакто татко им е бил нарязан до гибел с мачете и зомби ножове на улицата.

50-годишният Келвин Уорд беше атакуван от засада, до момента в който излизаше от кола на KFC с 19-годишния си наследник, който бандата се опитваше да убие на 18 април 2023 година Tyrone Холивуд, 17, Лейтън Уилямс, 28, Ръшарн Уилямс-Рийд, 17, и Арън Коутс, 17, бяха в откраднат Ford Kuga малко преди 20:00 часа.

Те видяха господин Уорд да се качва във Vaxuhall Corsa, ръководен от сина му в KFC на Chester Road в Castle Bromwich, West Mids. Холивуд вкара Kuga в паркинга на KFC и блъсна колата на господин Уорд.

Синът на господин Уорд потегли с татко си, само че колата им беше неведнъж удряна, до момента в който въздушните възглавници не бяха пуснати и тя беше принудена да спре. Синът на господин Уорд избяга, до момента в който бандата от Kuga извика: „ Хванете го в този момент, продължете да гоните. Убийте го, всички го убийте. ”

Шокиращи фрагменти демонстрират по какъв начин маскираните бандити преследват господин Уорд п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР