Трима стриптийзьори разкриха шокиращи детайли от работата си, пише The

...
Трима стриптийзьори разкриха шокиращи детайли от работата си, пише The
Коментари Харесай

Стриптийзьори разказват за шокиращото поведение на своите клиентки СНИМКИ

Трима стриптийзьори разкриха шокиращи елементи от работата си, написа The Sun.



29-годишният Хавиер Маркъм, който танцува стриптийз от пет години, се оплака, че по време на негово шоу дамите постоянно отпускат ръце и го пипат за интимните места. „ Мъж незабавно би получил пестник от жена за сходно нещо “, акцентира той.

Според него постоянно се случва по този начин, че клиентките нападателно го хващат за пениса и му облизвали врата, което изглеждало прекомерно интимно и необичайно. „ Много девойки имат доста дълги нокти, които не се тормозят да тестват на мъжкия си тил “, споделя Маркъм. „ Понякога ми се коства, че виждат в нас единствено набор от мускули, с които могат да вършат всичко. “



30-годишният му сътрудник Питър удостоверява, че дамите от време на време не помнят, че пред тях са живи хора. Той си напомня по какъв начин един ден клиентка се качила на сцената и хванала гениталиите му с ноктите си. "Потече ми кръв ", споделя той. "По това време се срещах с момиче и ми беше мъчно да й обясня всичко това. "

Маркъм прибавя, че дамите постоянно се борят за вниманието му: „ Когато танцувам пред дами, по предписание аз съм на сцената самичък. Понякога те викат: „ Можем да излезем и аз ще ти покажа нещо, за което даже не си мечтал “. Според него най-често той получава сходни оферти на кокошки празненства - както от майката и шаферките, по този начин и от самата младоженка.



Питър също има вяра, че моминските празненства са най-лошите събития, на които му се е налагало да се показва. "Те постоянно са захласнати от секса ", изяснява мъжът. Веднъж, съгласно него, младоженката му изпращала известия от полов темперамент на медения си месец и незабавно щом тя се върнала в родината си, правили секс.



„ Разбира се, това не ме оправдава. Но от думите ми можете да получите ясна картина по какъв начин клиентките могат да се държат, без значение от събитията “, споделя Питър. Келвин Валентайн, който е на 25 години и работи като стриптизьор година и половина, означи, че също е бил драскан и един път заливан с алкохол.



Валентайн твърди, че дамите се държат по-зле първоначално и края на месеца - в дните, когато им се заплаща. Той обаче признава, че като цяло му е прелестно да работи като стриптизьор. „ Няма да неистина, кой мъж ще откаже да разреши на една жена да извика името му и да предложи да прави секс? “, заключва той.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР