Трима столичани са задържани за срок до 24 часа Трима

...
Трима столичани са задържани за срок до 24 часа Трима
Коментари Харесай

Ченгетата в Созопол безмилостни към софиянци, ето какво намериха в чорапите на летовниците

Трима столичани са арестувани за период до 24 часа

Трима столичани са арестувани единствено за вчерашния ден от полицейските чиновници на РУ-Созопол с наркотични субстанции. Става дума за софиянци на възраст от 23 до 31 години, в които са били открити марихуана и амфети. И в трите случая мъжете са били много изобретателни в намеренията си да скрият дрогата - някои от тях кътали пликчетата в чорапите си, други - в сака, сред облеклата. Номерата на столичаните обаче не минаха пред ченгетата от Созопол. 

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас показаха къде са били хванати софиянците:

- На 01.08.т.г. в региона на централния плаж в Созопол чиновници от Районно ръководство - Созопол направили инспекция на 31 годишен софиянец, като намерили и иззели пликче със суха зелена тревна маса / марихуана/ с тегло към 10 грама. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Созопол.

- На 01.08.т.г. на ул. «148» пред Б 19 в комплекс " Санди ков "  в местността " Буджака "  в Созопол чиновници от Районно ръководство - Созопол направили инспекция на 27 годишен софиянец, като намерили и иззели пликче с бяла бучка / амфетамин/ с тегло към 10 грама. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.

- На 01.08.т.г. в местността «Буджака» край Созопол чиновници от Районно ръководство - Созопол направили инспекция на 23 годишен софиянец, като намерили и иззели пликче с бяло прахообразно вещество /амфетамин/ и суха зелена тревна маса / марихуана/ с тегло към 10 грама. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР