Трима спасители загинаха при катастрофа на хеликоптер до Марсилия по

...
Трима спасители загинаха при катастрофа на хеликоптер до Марсилия по
Коментари Харесай

Наводнения във Франция отнеха живота на няколко души

Трима спасители починаха при злополука на хеликоптер до Марсилия по време на избавителна интервенция в Южна Франция, където наводнения лишиха живота на двама души, оповестиха управляващите, представени от Агенция Франс Прес.

С хеликоптера EC145 е загубен контакт, до момента в който е правил спасително-разузнавателен полет над департамента Вар в неделя вечерта. Загиналите трима души са открити в 01,30 часа до град Ров. Изяснява се повода за случая.

" Докато Франция се приготвя през днешния ден да отдаде респект на 13-те наши бойци, които починаха, до момента в който служиха в Мали, нашата страна изгуби трима герои, които дадоха живота си за отбрана на французите ", оповестиха управляващите.

Други двама души починаха в неделя вследствие на наводнения на Френската Ривиера, откакто беше връхлетяна от проливни дъждове. Преди седмица естествени бедствия лишиха живота на шест души.

В департаментите Вар и Алп Маритим е въведен червен код за наводнения. В неделя вечерта автомагистрала A8 беше затворена за четири часа.

Много културни и спортни събития са анулирани поради неприятното метеорологично време.

Миналата седмица проливни дъждове лишиха живота на шест души във Вар. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР