Трима служители на затвора бяха нападнати от засада и бяха

...
Трима служители на затвора бяха нападнати от засада и бяха
Коментари Харесай

Издирването е в ход, след като трима служители на затвора в Айдахо бяха нападнати от засада и застреляни, докато извеждаха затворник от медицински център

Трима чиновници на пандиза бяха нападнати от засада и бяха убити рано в сряда, до момента в който отвеждаха пандизчия назад в пандиза от медицински център в Бойзи, Айдахо, споделиха чиновници. Смята се, че пандизчията и стрелецът са избягали дружно, което е провокирало търсене.

Служителите на поправителния отдел в Айдахо транспортираха пандизчията Скайлър Мийд до Регионалния медицински център Сейнт Алфонс във вторник вечерта, заяви град Бойс в вести освобождение. Докато се подготвяха да изоставен с Мийд в 2:15 сутринта локално време, незнаен обвинен атакува и стреля по служителите на реда, като умъртви двама от тях.

Трето лице, по-късно несъмнено като чиновник на пандиза, беше убито от отговарящите полицейски чиновници в Бойзи.

„ Предварителното следствие демонстрира, че Мийд и обвиненият за пукотевица са се качили в сив четири- врата седан и избяга от региона тъкмо преди идването на полицейските чиновници в Бойзи “, се споделя в известието за новините.

Един служител на реда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР