Трима служители на реда едва са озаптили протестиращите граждани, които

...
Трима служители на реда едва са озаптили протестиращите граждани, които
Коментари Харесай

Разгневени протестиращи нападнаха Даниел Лорер в кафене до парламента, полицията го спаси

Трима чиновници на реда едвам са озаптили протестиращите жители, които по-рано през днешния ден нападнаха някогашния министър на нововъведенията и растежа в кабинета " Петков " Даниел Лорер.

 

Група ядосани българи нападнаха вербално депутата от обединението " Продължаваме промяната " - " Демократична България ", заяви ПИК.

Това се е случило в кафене, което се намира на метри от входа на Партийния дом, където от предходната есен се обитава Народното събрание.

Екшънът сред Лорер и протестърите се излъчваше онлайн и в обществените мрежи през телефоните на някои от тях.

За да въдворят ред се наложи да се намеси полиция. С тяхна помощ Лорер се измъкна от кафенето и съумя да се придвижи до Народното събрание, и по този начин да се избави от хорския яд.
 

Група последователи на партия „ Възраждане “ обкръжили депутата и започнили да го наскърбяват и да му крещят „ измамник “, написа Новини.бг. 

 

Не е ясно какво е предизвикало експанзията от страна на симпатизантите на националистическата групировка, само че с помощта на бързата интервенция на органите на реда до по-сериозен случай не се стигнало.

 

По-рано денем „ Възраждане “ провежда митинг пред посолството на Съединени американски щати, с искане да бъдат признати за диалог роднините на Милан Димитров, който е застрашен от 80 години затвор оттатък океана по обвиняване за експорт на електронни схеми към Русия.

 

Докато полицейският кордон изпращаше Лорер към Народното събрание от там минаха и сътрудниците му Бойко Рашков и Манол Пейков, които също попаднаха под прицела на недоволните жители.

 

 

Според Лорер въпросните протестиращи са платени. Той разяснява и горещите политически договаряния, които текат сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ във връзка идната ротация.

 

„ Има съгласие за държавно управление “, съобщи Лорер пред БЛИЦ.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР