Трима състезатели на врачанския „Боен клуб Сила“ взеха участие на

...
Трима състезатели на врачанския „Боен клуб Сила“ взеха участие на
Коментари Харесай

Врачанските ММА бойци с медали от държавно първенство /снимки/

Трима състезатели на врачанския „ Боен клуб Сила “ взеха присъединяване на провелото се на 22-23 септември държавно състезание по ММА в столичната зала "София ".
На него бойци от 17 клуба се бориха за квоти за престоящото Европейско състезание за възрастовите групи момчета, кадети и юноши, на което България ще е хазаин. Надпреварата ще се организира на 20-21 октомври в "Арена " Шумен. Във възрастовите групи мъже и дами се бориха за квоти за Световно състезание, което ще се организира в края на годината в Бахрейн.
Цветомир Тодоров след благоразположен за него жребии бе изпратен непосредствено на финала, на който 61 килограмовият младеж на „ Боен клуб Сила " се показа ослепително и за 1.40 мин. съумя да откаже съперника си. Така Тодоров сграбчи квотата за идният шампионат, на което ще се бори за Европейска купа.
Николай Цветков, който е най-младият играч на „ Боен клуб Сила “, също се окичи с златото след две зрелищни срещи, на който се показа ослепително. Това го подрежда преди всичко при момчетата в категория до 49 кг. Така и той ще се бори за европейска купа през септември.
Павлин Воденичарски остана на трето място при юношите в категория до 70 кг. В четвъртфиналните срещи той бе надигран по точки от съперника си, само че все пак ще бъде позволен до присъединяване на Европейското.
Треньорите на „ Боен клуб Сила “ Асен Асенов и Ивайло Русинов са уверени, че техните бойци ще се показват на идното Европейско състезание по същият метод, както в квалификацията.
След къса отмора състезателите ще стартират нов предварителен режим, с цел да се изправят против съперниците си в оптимално добра форма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР