Трима са задържани с полицейска маркаСпециализирана операция по установяване на

...
Трима са задържани с полицейска маркаСпециализирана операция по установяване на
Коментари Харесай

Резултати от спецоперация срещу наркоразпространението, проведена на територията на ОДМВР-Сливен

Трима са арестувани с полицейска марка
Специализирана интервенция по определяне на лица, занимаващи се с произвеждане и разпространяване на наркотични субстанции, е извършена през вчерашния ден на територията на ОДМВР-Сливен. Действията са осъществени от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “-ОДМВР-Сливен, криминалисти на РУ-Твърдица, Нова Загора и Сливен.

В региона на град Шивачево полицейски екипи стопират за инспекция лек автомобил, ръководен от 34-годишен локален гражданин. В автомобила са открити и конфискувани полиетиленови пликове, съдържащи бяло кристалообразно вещество. При последвалите процесуално-следствени дейности в жилището на мъжа са открити пакетчета с кристалообразно вещество, като и голям брой предмети и прекурсори, които се употребяват при производството на синтетични наркотични субстанции. При полевия тест конфискуваните субстанции са реагирали на метамфетамин. По първични данни общото тегло е към 20 грама. По случая е формирано досъдебно произвеждане. По същото време в град Нова Загора, наоколо до учебно заведение в центъра на града, е арестуван 46-годишен мъж. При обиска в него са открити и конфискувани полиетиленово пликче и 4 станиолови опаковки, съдържащи идентично наркотично вещество. По случая също е формирано досъдебно произвеждане.

В сливенското село Сотиря полицейски чиновници на сектор „ Петолъчка “ стопират за инспекция лек автомобил. При инспекцията станало ясно, че 33-годишният лидер се е качил зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции. Пробата е осъществена с техническо средство. Срещу него е формирано бързо произвеждане.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР