Трима са пострадали във верижното меле в подземната улица. Автомобилите

...
Трима са пострадали във верижното меле в подземната улица. Автомобилите
Коментари Харесай

Има пострадали в мелето в подземната улица

Трима са потърпевши във верижното меле в подземната улица. Автомобилите катастрофираха вечера към 17.20 часа директно преди кръстовището сред " Княз Борис І " и " Христо Ботев ".

Лек автомобил " Форд Фиеста ", с бургаска регистрация, ръководен от 71-годишен бургазлия, заради придвижване с несъобразена с интензитета на трафика скорост е блъснал откъм гърба изчакващия на червен сигнал на светофара лек автомобил " Ауди А 4 ", с бургаска регистрация, ръководен от 25-годишен бургазлия, който от удара отскача напред и блъска намиращия в спряло положение пред него лек автомобил " Ситроен ", с бургаска регистрация, ръководен от 37-годишна жена от село Дебелт. Ситроенът бил с дребни материални вреди и лидерката му напуснала местопроизшествието преди идване на контролните органи.

Пострадал е лидерът форда, който е прегледан и освободен за домашно лекуване с травма на гръдния панер. Неговата спътничка е получила травма на главата, тя е отказала настаняване в болнично наблюдаване. Пътуващата в аудито 23-годишна бургазлийка е получила травма на главата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР