Трима са известните до момента кандидати, които ще се борят

...
Трима са известните до момента кандидати, които ще се борят
Коментари Харесай

Трима са кандидат-кметовете за Ветрен дол, сред тях е и дама

Трима са известните досега претенденти, които ще се борят за кметското място във Ветрен дол на частичните избори на 27 февруари. Сред кандидатите има и дама, излиза наяве от последните решения на Общинската изборна комисия в Септември.

Първи регистрацията си направи Александър Андреев, локален гражданин, който дълги години е бил в чужбина, само че от известно време се е върнал в родното си място. В конкуренцията се впуска и Нина Димитрова - директорката на учебното заведение във Ветрен дол. И двамата са издигнати от инициативни комитети. Очаквано за поста се кандидатира и досегашният кмет Димитър Христосков, който беше отхвърлен поради забравена незаличена компания на негово име. Той е подсилен от " Републиканци за България ".

Хората във Ветрен дол ще гласоподават в две секции, чиито комисии ще бъдат с по 9 членове. От общо 18-те места в СИК по 4 получават ГЕРБ и " Продължаваме промяната " и по 2 - Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, " Демократична България " и " Възраждане ". Последните две политически организации не получават нито едно от общо 6-те управителни места в комисиите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР