Трима рецидивисти на 23, 25 и 36 години, са заловени

...
Трима рецидивисти на 23, 25 и 36 години, са заловени
Коментари Харесай

Задържаха трима рецидивисти за кражба в частен имот във Варна

Трима рецидивисти на 23, 25 и 36 години, са хванати след бързи оперативни дейности на чиновниците на Първо районно управление (на МВР) и са арестувани в ареста с мярка до 24 часа.

Установено е, че в събота, още преди развиделяване те са проникнали в гаражна клетка, посредством отключване по специфичен метод и са направили кражба на 30л. вино, 20л. ракия, 5л. зехтин, перфоратор, винтоверт с батерия и зарядно, кофа с принадлежности, електрически трион, револвер за монтажна пяна, автоаптечка, кабели за подаване на ток и батерия. Сигнал за осъщественото закононарушение е подал притежателя на гаража.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В същия ден, криминалисти от Четвърто районно управление (на МВР) задържали в полицейския арест 43-годишен варненец, с голям брой регистрации, който от къща във Варна е направил кражба на голям брой принадлежности и 2 бр. колела. При ареста на нарушителя, чиновниците на реда открили, че същият е направил кражба и от парцел в кв.Аспарухово, от където е откраднал микровълнова печка, както и доста друга домакинска посуда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР