Трима ранени след стрелба и бой в ромския квартал на

...
Трима ранени след стрелба и бой в ромския квартал на
Коментари Харесай

Стрелба и бой в ромския квартал на Кюстендил, трима ранени и шетима в ареста

Трима ранени след пукотевица и пердах в ромския квартал на Кюстендил Трима души са ранени, а шестима - в ареста , след спор в ромския квартал на Кюстендил. Спорът избухнал сред членове на семействата Гольовци и Ропотамци.

Инцидентът е зародил нощес към 23.00 ч. Произведени били даже изстрели с огнестрелно оръжие . Конфликтът е овладян. РУ-Кюстендил продължава работата по случая, удостовери за Дарик представителят на ОД МВР-Кюстендил Катя Табачка.

Първоначално са арестувани двама млади мъже - на 21 и 24 години. Днес са задържани още четирима души , научи Дарик. Така задържаните с полицейска заповед поради спора стават общо шестима. Полицията е иззела и две нелегално притежавани оръжия. Следствените дейности не престават.
 
Пострадали са мъж, жена и 14-годишно дете. Мъжът, който е участник в сбиването, е с пострадвания от нож. Жената е с огнестрелна рана в рамото. Тя е 65-годишна и е инцидентно ранена, прибирайки се към дома си. По първични данни няма заплаха за живота им.
 
Детето е по-леко потърпевшо, с рана на главата. То също е било наоколо до случая, придвижвайки се с колело.-->
 

По информация на Дарик мотив за напрежението е станала проява с нов автомобил и замяна на реплики в центъра на кв. Изток.

По случая към този момент е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета , оповестиха от Районна прокуратура-Кюстендил. Вероятно в процеса на работа ще се уточни и друго обвиняване, най-вероятно и за безчинство . По случая е известен дежурен прокурор, води се разпит на очевидци.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР