Трима ръководители на районни управления и едни бивш ръководител на

...
Трима ръководители на районни управления и едни бивш ръководител на
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: Рокади в МВР ще има


Трима ръководители на районни ръководства и едни някогашен началник на бранш КАТ към Столична дирекция на вътрешните работи участват в отчета за следствието за обезпечаването на " полицейски чадър " над Георги Семерджиев. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година пред медии.

„ Този началник е Тенчо Тенев. Тези ръководители не са упражнили надзор. Не може 40 чиновници да са помагали на едно лице и да няма виновен началник “, безапелационен е той.

„ Рокади в Министерство на вътрешните работи ще има. Очакваме да се случват доста скоро. Не желая това да се третира като вълна от рокади – ще са там, където са нужни “, сподели министърът.

Демерджиев разясни, че рокадите ще са на равнище ръководители – регионални дирекции, районни ръководства.

„ За момента нямам съображение да променям хора в основните дирекции. Където се постановяваше, го направихме незабавно. Тенев навърши пенсионна възраст. Възложих спомагателен отчет на Инспектората, оттова знаем, че не е упражнил надзор “, добави още той.

„ Главният прокурор схваща необичайно пиарът. Когато страната се намесва, тя търси резултат, а не пиар. Когато постигаш резултати, пиарът идва самичък, не е нужно да го търсиш “, счита министърът.

Той напомни, че през вчерашния ден е издал заповед всеки, качващи се или слизащи от служебните коли, да бъдат тествани, само че помоли да не се спекулира с алкохол и опиати.

Извън заплаха са чиновниците на Министерство на вътрешните работи в злополуката тази заран, успокои той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР