Трима привърженици на артилеристите посетиха дома на Гранит Джака след

...
Трима привърженици на артилеристите посетиха дома на Гранит Джака след
Коментари Харесай

Фенове на Арсенал посетиха дома на Джака след гневната му реакция на мача с Кристъл Палас

Трима последователи на " артилеристите " посетиха дома на Гранит Джака след мача с Кристъл Палас в неделя. Припомняме, че почитателите на Арсенал освиркаха швейцареца при промяната му на въпросния мач, поради неприятното му показване, а той от своя страна насочи към тях обидни реплики и жестове, което вбеси още повече всички.
 Снимка 450137
Източник:

След мача Емери призна:

" Сега не е моментът да разясня това, тъй като първо желая да приказвам с него и клуба. Но в действителност, постъпката му не беше вярна ".
 Емери разжалва капитана Джака след абсурда с почитателите?
Емери разжалва капитана Джака след абсурда с почитателите?

Лентата може да бъде отнета от футболиста на Арсенал

Според Daily Mail, решението дали футболистът ще остане в клуба или не, ще бъде взето от самите футболисти, а не от мениджъра.

Междувременно, някогашният нападател Дарън Бент има вяра, че времето на Джака в Арсенал е завършило.

" Веднъж, щом кажеш на почитателите " да се разкарат ", съблечеш фланелката и се отправиш към тунела, всичко е свършило ", сподели той.
 Снимка 450139
Източник:

" Не одобрявам, когато почитателите освиркват личните си играчи, само че когато имаш такава реакция, се поддаваш. Той също не е бил задоволен от представянето си. Но след реакцията му към публиката и даже към мениджъра, съпроводена със събличането на фланелката и влизането му в тунела, за мен няма връщане обратно.

Да излезеш постепенно е неприятно, би трябвало бързо да излезеш от терена, само че моментът, в който покажеш пренебрежение към фланелката - показваш пренебрежение към съотборниците си и всеки, обвързван с клуба.

Това, което утежнява обстановката е, че той е капитан. Като капитан, ти си отпред на всичко. Ако тимът ти не играе добре, ти първи поемаш рецензиите. Феновете в никакъв случай няма да му простят за стореното ", сподели Бент.
 Арсенал пропиля два гола задатък против Кристъл Палас
Арсенал пропиля два гола задатък против Кристъл Палас

Двубоят приключи 2:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР