Трима полицаи са в болница след меле в дискотека в

...
Трима полицаи са в болница след меле в дискотека в
Коментари Харесай

Трима полицаи са в болница след побой от ултраси на Левски в дискотека в Созопол

Трима служители на реда са в болница след меле в дискотека в Созопол.

Зрелищен екшън се е разиграл в известна дискотека край морския бряг в Созопол в нощта на полицейския празник 4 юли, написа бургаският уебсайт Флагман.бг. Час по-късно в болница се озовали трима цивилни чиновници на РУ-Созопол, които били нападнати от крайните ултраси на футболния " Левски " - „ София Запад “.

Радикалните последователи, които основават проблеми на всеки стадион в България, са атакували полицейските чиновници поради безобиздна забележка, без да подозират, че тези клиенти са в действителност чиновници на реда. 

Има ексклузивни фрагменти от мелето, в което се вижда по какъв начин деветима мъже с черни тениски раздават юмруци и ритници, до момента в който в обекта гърми попфолк музика.

Малко след 03 часа, когато футболните почитатели обърнали солидно количество алкохол и почнали да безпокоят гостите,  няколко полицейски чиновници, които същата вечер отбелязвали националния празник на Министерство на вътрешните работи, се пробвали да ги усмирят и им създали забележка.

Свидетел на абсурда твърди пред Флагман.бг, че не е имало проблеми сред двете компании, словесни нападки или сдърпване, даже не са се познавали, просто седели на прилежащи маса. Изведнъж един от утрасите се насочил към масата на полицаите и почнал да раздава крошета на всички.

Другите здрави мъже от „ София Запад “ незабавно скочили, когато видели, че нападнатите клиенти отвръщат на ударите. Така почнало масовото меле, което нанесло съществени вреди на оборудването на дискотеката. Пострадали са съществено и нападнатите служители на реда.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, стана ясно от Районна прокуратура - Бургас. Тече процедура по различаване на нападателите и тяхното търсене. Така наречените ултраси са група футболни симпатизанти, които постоянно се забъркват в хулигански прояви. Те са нападателни и през последните дни се подвизават по морето
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР