Трима полицаи са пострадали от разбунтували се пияни мъже в

...
Трима полицаи са пострадали от разбунтували се пияни мъже в
Коментари Харесай

Пияни мъже са ранили трима полицаи в сливенския квартал Надежда

Трима служители на реда са потърпевши от разбунтували се пияни мъже в кв. " Надежда " в Сливен . Полицаите се отзовали на сигнал за мощна музика 22.15 часа, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Към адреса са ориентирани няколко автопатрули. При идването си униформените заварили хора, които отказали да изпълнят полицейските разпоредби и да си покажат документите за идентичност.

При опит да бъдат задържани двама мъже, във очевидно нетрезво положение, почнали да хвърлят твърди предмети и бутилки против служителите на реда . Служителите на реда били обиждани . Мъжете, които нарушавали публичния ред се заканвали против представителите на страната. Насъбралата се навалица оказала гневна опозиция на полицейските разпоредби.

Леко потърпевши са трима от служителите на реда , отзовали се на сигнала. Двама от тях са прегледани в болница и са освободени. Третият е оставен под лекарско наблюдаване.

При размириците е задържан 46-годишен мъж . При извършената тази заран профилирана полицейска интервенция, в сливенската полиция са отведени още деветима от групата. Към момента се открива дали са взели участие в случая.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което дейностите не престават под управлението на прокуратурата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР