Трима пожарникари загинаха при катастрофа на хеликоптер по време на

...
Трима пожарникари загинаха при катастрофа на хеликоптер по време на
Коментари Харесай

5 жертви на наводнения в Югоизточна Франция

Трима пожарникари починаха при злополука на хеликоптер по време на избавителна задача в Югоизточна Франция. Районът е изумен от стихии с поройни дъждове и наводнения. Стихията лиши живота и на други двама души - те били отнесени от придошлите води. Два департамента на Лазурния бряг бяха ударени от природата още веднъж, единствено седмица след наводнения, лишили живота на шестима души.

Хеликоптерът на спешните служби с трима души на борда е паднал в ранните часове на деня край Марсилия в хълмистия департамент Вар. Катастрофата е била съдбовна за целия избавителен екип. Сред евентуалните аргументи е неприятна видимост в резултат на мъгла.

Докато Франция уважава паметта на 13 свои бойци, починали на работа в Мали, загубихме трима всекидневни герои, които дадоха живота си в отбрана на французите, посочи вътрешният министър Кристоф Кастанер. В департамента Алп Маритим даже спешните екипи се придвижват мъчно.

Полицай: Тук сте изолиран, няма да съумеете да се върнете. Вървете напряко до стадиона и ще откриете леговище.
Другите две жертви, застигнати от стремително зародили наводнения, са пастир, отвеян в джипа му, до момента в който се опитвал да премине по мост и коневъд, който наглеждал животните си. Местните за повторно в границите на седмица изгребват тиня и унищожават вредите.

Филип Барер, гражданин на Мандельо: Тревожим се, тъй като два пъти за седмица е прекомерно. Това е средиземноморски феномен, само че отново си остава рисково и доста внушително.
Междувременно водолази започнаха да почистват каналите на Венеция след рекордно високите приливи от предишния месец. Открити са доста автомобилни гуми, изгубени газови бутилки, употребявани в заведения, и даже цялостен павилион за вестници.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР