Трима първокласници от СУКрум Попов“ гр.Левски с ръководител Даниела Бориславова

...
Трима първокласници от СУКрум Попов“ гр.Левски с ръководител Даниела Бориславова
Коментари Харесай

Кметът на Левски поздрави победителите в общинския етап на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

Трима първокласници от СУ„ Крум Попов “ гр.Левски с началник Даниела Бориславова не престават присъединяване сив регионалния кръг на Международния конкурс „ С очите си видях бедата ”.

Петчленно жури с ръководител контрольор Стефан Пенчев Бояджиев, зам. шеф на РСПБЗН – Левски е присъдило призовите места, оповестиха Петя Чолакова - гл.експерт „ Образование, просвета и спорт ” и Ваня Дочева, секретар на Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни /МКБППМН/.

Антъни Анатолиев Гайдаров се класира преди всичко с рисунката си „ Земетресение “.

Теодора Пламенова Чавдарова е класирана на второ за рисунката си „ Да спасим гората “, а Димитър Георгиев Тодоров на третос рисунката „ Пожар в гората “.

На 10 май кметът на община Левски Любка Александрова поздрави с наслада дребните художници и пожела триумф на регионалния стадий на състезанието. Връчи персонално на децата премиите на Общината, обезпечени от МКБППМН при Община Левски. В непринудената среща в кабинета на кмета децата споделиха своите свои мисли за бедите в живота и какъв брой е значимо да не се позволяват с безконтролно държание.

Община Левски и МКБППМН – Левски благодари на всички участници и пожелава триумф на класираните за регионалния кръг. За всички деца и възпитаници, взели участие в състезанието са обезпечени награди от МКБППМН-Левски.

Съгласно Правила, одобрени от шефовете на ГДПБЗН – Министерство на вътрешните работи и на Национален замък на децата (НДД) – МОН в състезанието право на присъединяване имат деца и възпитаници от 7 до 18 годишна възраст, разграничени на три групи. Основната цел на състезанието е подрастващите да пресъздадат със средствата на изобразителното изкуство познанията си за бедствията и пожарите, методите за държание при тях и дейностите на Единната избавителна система.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР