Трима от задържаните след тежката катастрофа в Бургаско остават в

...
Трима от задържаните след тежката катастрофа в Бургаско остават в
Коментари Харесай

Как се стигна до трагедията в Бургаско и смъртта на дете и шофьор на камион

Трима от арестуваните след тежката злополука в Бургаско остават в ареста. В понеделник бяха задържани 7 души , четирима от тях са разпитани като очевидци и са освободени. В районното остават бащата, чичото и дядото на детето, който е престъпно проявен и е осъждан.Припомняме че тежък пътен случай , съпроводен със разпра приключи със гибелта на дете и водач на товарен автомобил.

Ситуацията се разигра малко след 15:00 ч. в село Прилеп.

Информацията досега е, че 6-годишното дете е изскочило ненадейно на пътя пред камион с варненска регистрация. Роднините му са чествали наоколо и незабавно са пристигнали на място. Стигнало се е до разпра с лидера на камиона. По неофициална информация той е бил намушканс нож , посочваNOVA.

„ Има данни, че те са съпричастни към гибелта на водача на камиона. Не са локални поданици, били са ангажирани в дърводобива.Обстановката в Сунгурларе е спокойна, няма напрежение. В региона има засилено полицейско наличие ”, съобщи шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас старши комисар Емил Павлов.

„ Днес след правене на съответните експертизи ще имаме изясненост по повод авторството на съответно лице или лица на действието. След това Прокуратурата ще постанови задържане до 72 ч. и ще внесе искане за мярка неотклонение задържане под стража. За сходни закононарушения законът планува затвор от 10 до 20 години. Според очевидци компанията, която е нападнала водача на товарния автомобил, е била използвала алкохол ”, разясни окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР