Трима от съдружниците във фирма "Еспас Медия", през която Спас

...
Трима от съдружниците във фирма "Еспас Медия", през която Спас
Коментари Харесай

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Трима от Да България на Христо Иванов забъркани в измамите на Спас! Вижте каква дейност вършели!

Трима от съдружниците във компания "Еспас Медия ", през която Спас е получавал пари за билети, са директно свързаи с "Да, България ", сподели инспекция на "24 часа ".

Това са Михаил Дончев, Иван Бондоков и Добромира Григорова.

Фирмата е основана на на 7 март 2016г, от 12 души, които имат дялове. Всички те са контактували с Александър Николов в обществените мрежи, без да знаят,че зад този профил се крие измамникът Спас Василев.

Той ги убедил,че няма време да записва компанията, тъй като е ангажиран като шеф в западна компания. Имал обаче достъп до интернет банкитането на "Еспас Медия " и сметките й.

Михаил Дончев е наследник на някогашния царски народен представител Владимир Дончев. На изборите през март 2017г той е бил покровител за "Да, България ", демонстрира инспекция в ЦИК.

Иван Бондоков е член на ИС на "Да, България " в Пловдив, където е офисът на "Еспас Медия ".

Добромира Григорова е била два пъти претендент за народен представител от "Да, България " през 2017г и от партия "Зелените " през 2014г. Тя е член на изпълнителния съвет на "Зелените ", която влезе в колалиция с групировката на Христо Иванов

Друг съучастник в "Еспас Медия " е Радина Ралчева, която е ПР-специалист, само че е по-известна като член на "Протестна мрежа ". Българският хелзинкски комитет я номинира за човек на годината през 2013г.

Чрез компанията си "Еспас Медия " Спас е развивал интернет уеб сайтове. Един от създателите в тях е журналистът Александър Детев, който е работил и за "Дневник ", а в този момент е в телевизия. Той твърди,че не е подозирал за двойната игра на Спас-Александър.

Останалите съдружници в "Еспас Медия " са студенти, публицисти и ПР-специалисти. Всички те през август схващат,че Александър Николов позлва сметките на компанията, с цел да търгува с билети и подават молба до съда да бъдат заличени като съдружници.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР