Трима от петимата членове на Съвета на директорите на Автомагистрали“

...
Трима от петимата членове на Съвета на директорите на Автомагистрали“
Коментари Харесай

Отстраниха хора на Гроздан Караджов от ръководството на „Автомагистрали”

Трима от петимата членове на Съвета на шефовете на „ Автомагистрали “ са заменени в петък следобяд, заяви OFFNews. Става въпрос за назначените от министъра на районното развиване в кабинета „ Петков “ Гроздан Караджов – Людмила Василева, Димитър Пенев и Георги Попов.

На тяхно място в най-голямото държавно строително сдружение у нас са назначени Иван Станчев, Ивелина Крушкова и Николай Едрев. Станчев става изпълнителен шеф. Той бе на същия пост и при предходното служебно държавно управление с отраслов министър Виолета Комитова. Преди това ръководеше отдел „ Укрепване на свлачища “ в „ Автомагистрали “. Станчев е работил и за „ Летище София “.

Ивелина Крушкова е правист. Завършила е Бургаския свободен университет и УНСС. Доктор е от Университета по библиотекознание и осведомителни технологии.

От 2018 година до 2020 година е член на управителния съвет на националната компания „ Индустриални зони “. Тогава на власт е държавното управление на Бойко Борисов. След това за малко е ръководител на Съвета на шефовете на „ Индустриален и логистичен парк – Бургас “. В CV-то ѝ попадат работа в Комисията за финансов контрол, Българска банка за развиване, Комисия за защита на конкуренцията.

Имала е и дялове в няколко сдружения, които е трансферирала през 2017 година

Николай Едрев беше основен специалист в парламентарната антикорупционна комисия в последното Народно заседание. След това става съветник в Българската организация за сигурност на храните по формалния граничен надзор. Ръководил е отдел „ Процедури, публични поръчки и надзор на контракти “ в „ Автомагистрали “ ЕАД от юли до септември 2021 г.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР