Трима от обвиняемите за причиняване на смъртоносен побой на мъж

...
Трима от обвиняемите за причиняване на смъртоносен побой на мъж
Коментари Харесай

В ареста остават трима от обвиняемите, пребили до смърт мъж в Лом

Трима от обвинените за причиняване на гибелен побой на мъж в Лом остават в ареста, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Престъплението е било осъществено на 09.08.2022 година в гр. Лом от четирима мъже посредством нанесен от тях побой на 47-годишния Г.Ю. Пострадалият умрял в резултат на причининения му тежък побой. 

Извършителите са били открити - Г.М., М.М., П.Н. и П.Ш. С разпореждане на прокурор те били привлечени в качеството на обвинени и арестувани. 

В рамките на 3 дни са осъществени голям брой дейности по следствието. Проведени са разпити на 21 очевидци, осъществен е следствен опит, разпознавания, конфискувани са материални доказателства, претърсвания и изземвания.

В днешно правосъдно съвещание съдът е приел доводите на наблюдаващия прокурор за обосновано съмнение за авторството на незаконното действие. Налице е заплахата обвинените Г.М., М.М. и П.Ш. да се укрият или да извършат закононарушение . Спрямо тримата са взети ограничения за неотклонение „ задържане под стража “. По отношение на обвинения П.Н. съдът е взел мярка за неотклонение „ гаранция в пари “ в размер на 1500 лв., като се стимулира с липса на предишни осъждания и регистрации за престъпни прояви за лицето.

Разследването по делото продължава под управлението на Окръжна прокуратура – Монтана.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР