Трима от най-големите търговци на суровини в света заявиха, че

...
Трима от най-големите търговци на суровини в света заявиха, че
Коментари Харесай

Водещите търговци на суровини отхвърлят пътя на IPO след рекордни печалби

Трима от най-големите търговци на първични материали в света обявиха, че техните рекордни $23 милиарда комбинирани облаги предходната година демонстрират, че могат да продължат да порастват мощно, без да се постанова да се обръщат към обществените пазари.

Джефри Делапина, основен финансов шеф на Vitol, най-големият самостоятелен търговец на нефт в света, сподели, че няма „ никакъв късмет “ в миналото да обмисли първично обществено предложение.

„ Имам право на глас, не е решаващият избор, само че съм сигурен, че мога да събера задоволително хора, с цел да убия всякаква вероятност това в миналото да се случи “, сподели той. Vitol регистрира годишна облага от $13 милиарда през 2023 година, втората година на огромни облаги след рекордните $15,1 милиарда облага миналата година.

„ Ние сме невероятни късметлии във връзка с това какъв брой добре се оправя промишлеността. Факт е, че нямаме потребност от капитал. И по този начин, какъв ще бъде лидерът в края на деня? “ добави той на срещата на върха за стоките на FT в Лозана.

Повечето от най-гол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР