Трима от най-големите играчи в историята на Лудогорец – Светослав

...
Трима от най-големите играчи в историята на Лудогорец – Светослав
Коментари Харесай

Лудогорец изпрати три от легендите си и победи трудно беларуси в ШЛ |

Трима от най-големите играчи в историята на Лудогорец – Светослав Дяков, Козмин Моци и Владислав Стоянов, бяха изпратени уместно от клуба преди мача с Шахтьор Солигорск. Те получиха специфични плакети от президента на „ орлите “ Александър Александров, осведоми формалният уебсайт на разградчани.

„ Дойдох непретенциозно, а си потеглям с благосъстояние и цялостно сърце... и няколко извоювани купи! “, разяснява Светослав Дяков, публикувайки фотоси с всички извоювани титли, като е дружно със своето семейство сред оценките. Както е известно досегашният капитан на „ орлите “ продължава кариерата си в родния Пирин (Благоевград).

Козмин Моци приключи своята кариера и стана механически шеф на първенците, до момента в който Владислав Стоянов ще бъде скаут в школата. Той съобщи че също завършва своята кариера.

След трогателната гала се организира и дуелът сред Лудогорец и беларуския отбор от първия квалификационен кръг в Шампионската лига. Разградчани завоюваха минимално с 1:0 и ще треперят за реванша на 12 юли на безпристрастен терен в Сърбия. Голът за Лудогорец означи Каули Оливейра в добавеното време и избави отбора си от срам.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР