Трима от четиримата треньори в шоуто на Би Ти Ви

...
Трима от четиримата треньори в шоуто на Би Ти Ви
Коментари Харесай

Пайнера и Саня Армутлиева превзеха „Гласът на България”

Трима от четиримата треньори в шоуто на Би Ти Ви „ Гласът на България ” ще бъдат заменени тази есен, оповестиха публично от малкия екран. Във въртящите се столове на менторите към този момент няма да седят Владимир Ампов-Графа, Михаела Филева и Камелия. Вместо тях контракти с шоуто са подписали Любо Киров, скандалната Дара и не по-малко скандалната Галена. От предходните лица на екран остава само Иван Лечев.

Бърз разбор на новите лица в „ Гласът на България ” разкрива, че шоуто на процедура минава в ръцете на Саня Армутлиева и Митко Пайнера. Именно те са показали кой да влезе в него наесен, настояват осведомени. Шефката на „ Вирджиния рекърдс ” е началничка и на новата треньорка Дара, която през септември ще стане на 23 години и доста фенове на шоуто ще се чудят в какво качество прави оценка гения на артистите, които се явяват пред нея, откакто нито има задоволително дълъг стаж на сцената, нито задоволително солидно обучение – приключила е единствено гимназия.

Известно е, че Дарина Йотова, както е цялото име на младата певица, има зад тила си едвам 6-годишен опит и то като се включи присъединяване й в шоуто на Нова тв „ Х Фактор ” през 2015 година, в което финишира на трето място. Тя обаче е фаворитка на продуцентката си Саня Армутлиева, тъй като работи като вол, има доста шлагери, известни измежду младежите, и носи пари във компанията. „ Гласът на България ” ще вдигне приходите от певицата, защото част от хонорара й ще отиде в джоба на нейната шефка. Очаква се обаче родителите на по-невръстните фенове на шоуто да скочат против новата менторка. Тя е известна освен с музикалните си осъществявания, само че и със слуховете, че залита по неразрешени субстанции, което по никакъв метод не способства за имиджа на предаването.

Любо Киров е съответен избор за наставник на млади артисти, защото е задоволително умел, надарен, образован, рядко се замесва в кавги и към този момент е бил треньор на гении, единствено че в „ Х Фактор ”. Той не е толкоз тясно привързан със Саня Армутлиева, както Дара, само че също работи с продуцентката. Тя издава неговите албуми, той пък има много дуети с актьори на „ Вирджиния рекърдс ”. Досегашните водещи на предаването – Павел и Венци Венц, са едни от тях. Все още не е обявено дали те остават, само че в случай че е по този начин, четири от общо шестте лица на шоуто ще имат контракти със Саня.

По-малък, само че въпреки всичко значителен дял в „ Гласът ” получава Митко Пайнера посредством една от най-големите си звезди – Галена. За разлика от доста свои колежки, тя в никакъв случай не е давала индикации, че счита да напуща компанията на инж. Димитров, и почтително му отчислява проценти от хонорарите от всички свои участия. Галена заема треньорското място на Камелия, която взе участие в четири от общо седемте излъчени досега сезона на шоуто. Звездата от Чипровци от дълго време е напуснала „ Пайнер ” и хонорарите й от „ Гласът ” не носеха никакви изгоди за компанията. Сега нещата се трансформират.

Както „ Уикенд ” писа, за мястото на Камелия до неотдавна се спрягаше колежката й Глория. В последния миг обаче везните са натежали в интерес на певицата от Смядово, която посредством мъжа си – предприемача Галин Атанасов, може да вкара реклами в предаването. И тя, както Дара, не е най-хубавият образец за подражателство на подрастващите фенове на шоуто. Като се стартира от клипчето във ваната, с което става звезда преди години, и се мине през всички други изцепки на певицата, в това число навика й да се напива по заведенията, в които се изявява, свадите към нея са безкрайни. Но концепцията на Би Ти Ви да дава „ положителния образец ” явно не важи в шоупрограмите, изключително когато става дума за пари.
Виртуозният китарист Иван Лечев ще наподобява на последния мохикан, останал от предходния състав на звездите в „ Гласът ”. Певци от неговия тим са печелили три от общо четирите сезона, в които е взел участие. Предстоящият сезон на шоуто ще бъде осми подред.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР