Трима охранители са били с Алексей Петров по време на

...
Трима охранители са били с Алексей Петров по време на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: 12 бодигарда пазят Алексей Петров, 3-ма били с него

Трима охранители са били с Алексей Петров по време на стрелбата против него и Мирослава Спасова, която го придружавала. Това заяви пред публицисти доскоро основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, без обаче да посочва името на дамата.

Според източник Lupa.bg, Алексей Петров е имал общо 12 охранители, които са се въртели на няколко смени. В съответния ден телохранителите са били трима. Доста е озадачаващо, че те не са намесили и не са създали опит да предотвратят кървавата баня. Странно е и че откакто Трактора е бил погубен, а спътницата му - тежко ранена, никой от охранителите не е тръгнал по петите на убиеца.

Той е бил е на разходка, за която имаме данни, че не е инцидентна. Проверяват се типа на оръжието, както и броя изстрели ", удостовери новината Тодоров.

Според източник на Lupa.bg, Алексей Петров имал традиция всеки ден да си прави 20-минутни разходки, на които да разисква значими бизнес каузи и тактики. Така бил сигурен, че няма кой да го подслушва и запише. 

" Убийството е станало покрай пътеката. Установяват се хора, които са били в региона ", добави шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов. " Проведен е оглед на местопроизшествието, разпитва се защитата ", обясни градската прокурорка на София Илиана Кирилова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР