Трима нови общински съветници положиха клетва във Варна. В началото

...
Трима нови общински съветници положиха клетва във Варна. В началото
Коментари Харесай

Трима нови общински съветници положиха клетва във Варна.

Трима нови общински съветници поставиха клетва във Варна. В началото на днешното съвещание на Общинския съвет Стоян Петков, Юлиян Губатов и Веселин Вешев се заклеха " във всичките си дейности да се управляват от ползите на жителите от Варненската община и да работят за тяхното благополучие “.

Новите съветници заеха местата надлежно на Бранимир Балачев, Костадин Костадинов и Цончо Ганев, които бяха определени за депутати в 47-то Народно заседание. За първи път влизат в състава на локалния парламент.

Стоян Петков от ГЕРБ е проектант и член на варненската гилдия на Камарата на архитектите. Юлиян Губатов от Политическа партия " Възраждане “ е приключил Икономически университет – Варна и работи като счетоводител. Съпартиецът му Веселин Вешев е дълготраен играч по повдигане на тежести, треньор и арбитър. От няколко години се занимава със селско стопанство.

Юлиян Губатов е декларирал желанието си да бъде включен в непрекъснатите комисии " Финанси и бюджет “, " Наука и обучение “ и " Транспорт “, както и във ВрК " Опазване и възпроизводство на околната среда “. Веселин Вешев желае да взе участие в работата на " Младежки действия и спорт “, " Култура и духовно развиване “, " Архитектура и градоустройство “, както и на " Структури и общинска администрация “. Стоян Петков ще влезе в съставите на непрекъснатите комисии " Архитектура и градоустройство “, " Благоустройство и комунални действия “, " Собственост и стопанство “, както и на краткотрайните " Структури и общинска администрация “ и Правна комисия.

Тримата са следващите нови попълнения в Общинския съвет през тази година. По-рано членове на локалния парламент станаха Емил Бояджийски, Николай Почеканов, Даниела Димова и Николай Малев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР