Трима независими един от друг източника потвърдиха, че от 2008г.

...
Трима независими един от друг източника потвърдиха, че от 2008г.
Коментари Харесай

Беззаконие! Извънбрачен секс и далавери в МО свързват шефката на ЦИК с мандатоносителя на Доган – най-крадливият военен министър Николай Цонев

Трима самостоятелни един от различен източника потвърдиха, че от 2008г. до наскоро Камелия Нейкова е поддържала извънбрачна полова спекулация с някогашния боен министър Николай Цонев, а креватните качества на зрялата дама й се отплатили със зам.-министерски пост в МО и зам.-председателски пост в партия “Нова опция ”, учредена от Цонев през 2014 година

 

Бивши чиновници в защитата с гадност си спомниха по какъв начин двамата се опипвали нахално в служебните коли и трошели на пакост държавни пари за първокласни ваканции из лъскави интернационалните курорти. С пари на данъкоплатците Нейкова и Цонев употребили ведомствен апартамент на МО с цел да мърсуват на воля зад тила на законните си половинки. Кабинетите във военното ведомство също не били пощадени от перверзния нагон на госпожата, която на пук на напредналата си възраст слагала в джоба си цяла рота плеймейтки по разкрепостеност и дашност.

 

Николай Цонев, който не напълно без съображение беше наименуван от екс зам.-градския прокурор Роман Василев “абсолютен нарушител ” поради далаверите в министерството на защитата, през вчерашния ден изгря като мандатоносител на Ахмед Доган, с чиято партия той ще се яви на изборите.

 

СБОР е новото име на партията " Нова Алтернатива ", която беше учредена от някогашния министър на защитата в тройната коалиция (БСП, Движение за права и свободи, Национална движение „Симеон Втори" с министър председател Сергей Станишев). Тогава той стана министър от квотата на царската групировка. По време на първото служебно държавно управление на Стефан Янев Цонев беше назначен за ръководител на борда на шефовете " ВИК холдинга " към районното министерство. В управлението на партията до 2022 година бяха още председателката на ЦИК Камелия Нейкова, която беше назначена на поста от квотата на Има Такъв Народ и строителният бизнесмен Александър Ваклин (подателят на сигнала, който докара до неоправдателната присъда на Десислава Иванчева). "

Съпредседател на партията е адв. Георги Гатев. Той е бранител на Румен Гайтански-Вълка, който се в ареста по обвинявания за заема от 150 млн. лева от ББР. Гайтански е апетитен за непосредствен до почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

 

Лидер на партия ЗНС (бел.ред. - другият мандатоносител) пък е Румен Йончев, който посредством нея е влизал в обединения с разнообразни партии и надлежно е бил народен представител от разнообразни парламентарни групи – като се стартира от Българска социалистическа партия, премине се през " България без цензура " на Николай Бареков, през партията на Мая Манолова " Изправи се! Мутри вън " и се стигне до партията на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев " Български напредък ".

 

“Как може жена на възраст, която до през вчерашния ден е мачкала чаршафите и е мърсила леглото на женения Николай Цонев с телесните си течности, на следващия ден да подсигурява почтени избори? Камелия Нейкова би трябвало на секундата да подаде оставка, тъй като тя не е почтена да бъде ръководител на ЦИК. Мястото й е в спалнята на дерибеите. Тя най-добре умее да брои пари, само че не би трябвало да позволяваме да брои бюлетините в случай че желаеме да бъдем правова страна ”, обявиха наши източници от няколко партийни централи, научили за скандалната й секс спекулация с Николай Цонев.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР