Трима млади македонци загинаха при тежка катастрофа в Италия. Инцидентът

...
Трима млади македонци загинаха при тежка катастрофа в Италия. Инцидентът
Коментари Харесай

Преди Великден: Трима млади македонци загинаха при тежка катастрофа в Италия

Трима млади македонци починаха при тежка злополука в Италия. Инцидентът е станал нощес в град Ница Монферато, в италианската провинция Асти.

В тежкото пътнотранспортно произшествие са взели участие четирима души, трима от които са избрани като жители на Република Северна Македония.

В съседката ни е имало дълъг уикенд поради народен празник и доста хора са се записали за екскурзията

„ Посолството в Рим, както и Генералното консулство във Венеция са в директен контакт с способените институции на Италия, откъдето е получено устно удостоверение за умрелите наши жители, както и техните данни. Става дума за З.С. - 33 година от Македонска Каменица, А.К. - на 31 години от с. Саса, както и В.И. - 30 години от село Пекляни, Виничко “, оповестяват от Министерството на външните работи на Северна Македония.

С помощта на представители на консулството и посолството в Италия тленните остатъци ще бъдат превозени до Македония преди Великден.

Сред жертвите са дете и шеф на основната словенска частна телевизия

„ Въпреки че връзката с италианските служби се забави поради Великденските празници, нашите дипломатически задачи не престават да поддържат връзка за събиране на спомагателна информация по отношение на детайлите на пътнотранспортното произшествие, данни за починалите, както и в частта за даване на документално удостоверение за всички детайлности за случая ", допълват от македонското Министерство на външните работи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР