Трима млади мъже бяха осъдени за убийството и изнасилването на

...
Трима млади мъже бяха осъдени за убийството и изнасилването на
Коментари Харесай

Зверство! Трима афганистанци изнасилиха групово 13-годишно момиче във Виена, снимаха как умира

Трима млади мъже бяха наказани за убийството и изнасилването на 13-годишно момиче във Виена, заяви ДПА. Окръжният съд в австрийската столица им наложи довечера дълги присъди, предава Българска телеграфна агенция.

 

Най-възрастният обвиняем, 24-годишен, бе наказан на пожизнен затвор за убийството. Съдебните заседатели одобриха за потвърдено, че той е дал смъртоносна доза опиат на момичето. Те взеха решение също, че другите двама подсъдими, надлежно на 19 и 20 години, също са виновни за убийството, поради бездействието си и това, че не са предотвратили гибелта на 13-годишното момиче.
 
Двамата мъже получиха присъди надлежно по 20 и 19 години отнемане от независимост. Присъдите обаче не са дефинитивни.

 

Според обвинителния акт 13-годишното момиче желало да прекара въпросната нощ, през юни 2021 година, с мъжете, родени в Афганистан, и по-късно да се прибера вкъщи в предградие на Виена.

 

Четиримата се събрали в жилището на един от мъжете, където обвинените поставили минимум шест таблетки екстази в напитката на момичето, след което го изнасилили. Впоследствие жертвата умряла от свръхдоза. След настъпването на гибелта тялото ѝ било захвърлено в тревата край пътя.

 

Обвинението се базира, наред с други неща, на токсикологичните проби, ДНК следи, пострадванията и видеозапис с мобилен телефон от последните спазми преди гибелта на жертвата, които един от мъжете записал директно след изнасилването.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР