Трима младежи се отърваха по чудо само с леки травми,

...
Трима младежи се отърваха по чудо само с леки травми,
Коментари Харесай

Син на дървен бос реши да повози авери, но се обърна по таван

Трима младежи се отърваха по знамение единствено с леки контузии, откакто колата им се прекатурна в крайпътна канавка, написа струма.бг.

Инцидентът стана през вчерашния ден на основния път преди белишкото село Краище. На прав сектор след удар в мантинела 20-годишният лидер, който е наследник на прочут предприемач и притежател на дърводелски завод от селото, губи надзор над управлявания от него лек автомобил БМВ. Колата се прекатурва и пада по таван в дълбока канавка, вляво на платното за придвижване. Колата е пътувала към Краище, в нея са били трима души – двама младежи и една госпожица. Те съумяват да излязат сами и да се обадят на близки за помощ.

С персонален транспорт са закарани за обзор в Спешен център – Разлог. Единият от младежите е със счупена ключица, а другият и девойката са без пострадвания. След прегледа са освободени за домашно лекуване.

Причините за случая към момента се обясняват.

Автомобилът е със спукана задна гума, което не изключва вероятността тя да е станала причина за удара в мантинелата, а от там да се е стигнало и до преобръщането.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР