Трима мексиканци са убити и разчленени, а останките им изхвърлени

...
Трима мексиканци са убити и разчленени, а останките им изхвърлени
Коментари Харесай

Клането на сомбрерото: Жертви на наркокартел се въргалят обезглавени по улица на град в Мексико

Трима мексиканци са убити и разчленени, а останките им изхвърлени на улицата, като главите им са сложени в обичайните мексикански шапки сомбреро. Това се случи в навечерието на празненствата по случай независимостта на страната, написа в. " Дейли Мейл ". Останките на братята Хуан Салвадор Патино Лион (на 17 години) и Хорхе Луис (на 31 години) бяха открити на една от основните улици в град Ксалапа, до тялото на Денис Язарет Моралес Хуарез (на 28 години), другарка на единия от мъжете.

Роднини съобщили за изгубването на тримата на 12 септември. Телата им бяха открити на идващия ден, единствено три дни преди уличните празненства по случай битката за самостоятелност с Испания.

Към момента от полицията не споделят за какво тримата са били убити, само че метода, по който телата са били оставени на улицата, приказва за това, че става дума за почистване на сметки на наркокартел.

Телата са били открити, увити в найлонови торби за отпадък, омотани с тиксо. Върху тях са били оставени две метли.
Върху всяко от телата е било сложено и сомбреро с отрязаната глава на жертвата.

Местни настояват, че братята са от семейство, което има дълга престъпна история. „ Баща им Хорхе Патино бе грабител и палач. Сега той е в пандиза “, твърди един от тях.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР