Трима маскирани бандити нападнаха и ограбиха 72 000 лв. от

...
Трима маскирани бандити нападнаха и ограбиха 72 000 лв. от
Коментари Харесай

Страшен екшън в ж.к. Люлин! Въоръжени и маскирани отмъкнаха над 70 бона

Трима маскирани бандити нападнаха и ограбиха 72 000 лева от касиер във компания за илачи. Въоръженият грабеж се разиграл безусловно за секунди през вчерашния ден в столичния квартал „ Люлин “. Новината потвърдиха от Министерство на вътрешните работи, представени от „ Телеграф “.

Хора от квартала описаха, че за минути пред бл. 743 се е изпълнило с полиция. От нападателите обаче нямало и диря, съобщи Блиц.

Касиерът тръгнал на работа към 6:30 ч. Щом обаче седнал в автомобила си, д него паркирала друга кола. За секунди от него слезли трима маскирани и въоръжени мъже, които се затичали към него. Мъжът пък хукнал да бяга. В това време бандитите свили чантичка, в която имало 72 бона, и избягали.

Камери снимали част от нападението и сега проверяващите ги преглеждат.

Една от вериите на криминалистите е, че вътрешен човек е забъркан в обира. „ Няма по какъв начин да се знае адресът на служителя, както и фактът, че ще носи огромна сума пари “, считат те.

На тях им направило мощно усещане, че касиерът не се съпротивлявал, а непосредствено харизал парите. Имало обаче и версия, съгласно която някогашен чиновник е издал информацията и адреса на нападнатия мъж.

За да се почисти съмнението, че мъжът е забъркан, той ще бъде тестван с детектор на лъжата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР