Трима мъже, сред които и българският гражданин Сергей М., са

...
Трима мъже, сред които и българският гражданин Сергей М., са
Коментари Харесай

Арестуваха българин в Турция за трафик на крадени коли

Трима мъже, измежду които и българският жител Сергей М., са задържани в Истанбул поради вноса на крадени от Франция и Италия първокласни коли, съобщи кореспондентът на БГНЕС.
Съдът наложи на тримата автокрадци непрекъсната мярка „ задържане под стража “ и те са в пандиза. Олегсандр Г. /27 г./ от Молдова, Марсел Л. /39 г./ от Украйна и 40-годишният българин са известни на криминалистите в Истанбул със случай на проведен трафик на крадени коли отпреди 2 години, когато е задържан техен медиатор, признал за връзките си с незаконната интернационална група.
Тримата пристигнали на 21 септември т.г. и повече от седмица са следени компактно от екипите на бюрото за обири на коли. Открити са в хотел в региона на Аксарай при опит за договорка с първокласна кола. От полицията оповестиха, че този път са импортирани 5 автомобила, документите са фалшифицирани и номерата на шаситата са пренабити в България, а желаните купувачи са от Близкия Изток.
Колите и търговците са арестувани неотложно в дирекцията по сигурността. Иззетите коли ще бъдат предадени първо на митническите управляващи, а след това и на притежателите им в Италия и Франция. Операцията по издирването на другите членове на интернационалната група продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР