Трима мъже са задържани за притежание и разпространение на дрога,

...
Трима мъже са задържани за притежание и разпространение на дрога,
Коментари Харесай

Криминалисти от Разград разкриха група наркоразпространители

Трима мъже са арестувани за владеене и разпространяване на дрога, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград Илияна Георгиева.

В хода на профилирана полицейска интервенция по линия „ Наркотици “ в региона на образователно заведение в Разград са открити престъпно проявените 23-годишен от село Мортагоново, 26-годишен от село Гецово и 19-годишен от Разград, които се опитвали да пласират наркотични субстанции. При обиск у 19-годишния е открита суха зелена тревиста маса, реагираща при тестване на марихуана. В хода на подхванатите оперативни дейности чиновници на Районно ръководство - Разград са разкрили тайник във вилна зона Малкия рид.

В гористата околност са открити заровени в земята пластмасово шише и кутия, цялостни с полиетиленови пликчета с канабис. Общият им брой е 66, а тежестта - 115,2 грама. Последвало претършуване и на автомобил „ Рено Канго “, паркиран на Товарната пиаца в Разград и благосъстоятелност на 23-годишния от мъжете. В колата му са открити три пакета с канабис с тегло 2,5 грама. 

Случаят е докладван на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Разград. Води се следствие за закононарушение, сподели Георгиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР