Трима мъже са задържани за отглеждане на наркотици в землището

...
Трима мъже са задържани за отглеждане на наркотици в землището
Коментари Харесай

Трима мъже са задържани за отглеждане на наркотици

Трима мъже са арестувани за развъждане на опиати в землището на луковитското село Карлуково при взаимна интервенция на чиновници от районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Луковит и Териториалната работа "Борба с проведената престъпност " - Плевен-Ловеч. Това оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

Задържаните са 49-годишен, престъпно проявен от София, 30-годишен също от София и 33-годишен от село Карлуково. Те са открити на място с повърхност към 650 кв. метра, засадено с растения от типа на конопа, и в миг, в който благодарение на лозарски ножици са почнали да режат стеблата на растенията.

Засадените растения са общо 212, всички от рода на конопа и с височина сред един и 1.20 метра, като отделената листна маса от тях е с бруто тегло 170 кг. При изработен полеви тест е открито съществуването на тетрахидроканабинол в растенията.

Тримата са арестувани за период от 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане и работата продължава под управлението на Районна прокуратура - Луковит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР