Трима мъже са задържани за хулигански действия в село Кърнаре

...
Трима мъже са задържани за хулигански действия в село Кърнаре
Коментари Харесай

Засилено е полицейското присъствие в Кърнаре след сбиване и арести

Трима мъже са арестувани за хулигански дейности в село Кърнаре откакто случай в града нощес, заяви организация " Фокус " като се базира на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

По първични данни мъжете са желали да влязат в заведение, само че там е имало частно празненство. След като не са позволени, са счупили стъклата на заведението. По случая е заведено бързо произвеждане.

За напрежение, митинги и засилено полицейско наличие, оповестява " Нова телевизия ". Пред малкия екран притежателят на заведението Георги Алексиев изяснява: " Те влязоха вътре и желаеха бира да вземат. Просто аз им отхвърлих, тъй като нямаше по какъв начин да им дам бира, че ние си вършим празненство и в един миг той ми вика ще ми дадеш и подобен нагъл напрово скача. Тръгна той и излезе и взе да псува, взе да плюе по вратата ".

Минути по-късно пияният мъж се върнал с нож и влезнал в битка с други присъстващи. Докато трае битката, от махалата пристигнало подкрепление от още 20 мъже, с камъни, вили и брадви, описват очевидци на случилото се пред малкия екран. След конфликта, поданици на селото тръгнали на спокойно шествие към ромската махала. Поискали отговорните за случая да бъдат изселени.Всичките къщи в махалата са противозаконни. Цялата махала е противозаконна ", изясни кметът на селото Боньо Бонев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР