Трима мъже са пребили зверски 22-годишно момче във Варна, докато

...
Трима мъже са пребили зверски 22-годишно момче във Варна, докато
Коментари Харесай

Трима пребиха зверски момче във Варна, докато разтоварва стока

Трима мъже са пребили свиреп 22-годишно момче във Варна, до момента в който разтоварва стока от длъжностен микробус, научи Varna24.bg от очевидци. От полицията потвърдиха за случая, регистриран в 16.15 часа на 15 декември. Оттам обявиха, че са открити двама от причинителите, търсят се останалите участници в сбиването. Все още няма точна информация за положението на потърпевшия, само че то не е леко, допълниха от пресцентъра. Изясняват се също аргументите и събитията, довели до сбиването.
Ето какво твърди обаче очевидка на бруталния побой:
"Три гнусни комплексарчета с бяло БМВ, на ул. "Георги Попов " в кв. "Левски ", до пицария "Амичи ", най-непринудено слязоха и спукаха от пердах едно момче, което сякаш им пречело с буса, тъй като разтоварвало. 
Всички стояха и мишкуваха в колите си...мъжът ми единствен излезе да се намеси и помогне. Искам да кажа на тия тъпаци, че се надявам някой да ги хване и да им пукне задниците от пердах, по този начин както те набиха това момче, тежащо 60 кг, и което през целия ден бъхти тежък труд, с цел да си изкарва прехраната. Ако някой пък ги познава, дано им каже, че са доста елементарни... "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР